top of page

Geleceğe bir bakış

Hayalleriniz kafanızı dolduruyor ancak bir türlü gerçekleştiklerini göremiyor musunuz?


Geleceğe dair olmasını istediklerinizin ne kadarını gerçekleştirdiğinizi takip etmek ister misiniz?


Peki o zaman kendinize biraz zaman ayırmaya ve bir vizyon panosu oluşturmaya ne dersiniz?


​​Vizyon panosu çalışması ömrünüze davet etmek istediğiniz hayallerinize odaklanarak kendi tercihlerinizi gözden geçireceğiniz ve hayallerinizi büyütmek için ne tür tohumlar atabileceğinize bakacağınız bir kolaj çalışmasıdır.


Çalışma sonunda hayallerinizi size hatırlatan somut bir çıktınız ve önümüzdeki dönemde aldığınız kararların hayallerinize sizi yaklaştırmaya ne kadar hizmet ettiğini takip edebileceğiniz bir hatırlatıcınız olacak.

Vizyon panosu çalışması oldukça güçlüdür ç,ünkü her şeyden önce hayal ettiğimiz şeyleri görselleştirmeye yarar. Biz kendimizi bir şeyi yaparken hayal ettiğimizde beynimiz bizi bu şeyin olmasına hazırlar. Görselleştirmek neredeyse eylemin kendisi kadar güçlüdür.





Bir hayalinizi panoya yerleştirdiğinizde daha önce dikkat etmediğiniz detaylara odaklanırsınız ve istedikleriniz somutlaşmaya başlar. Panonuzu sık gördüğünüz bir yere astığınızda sürekli odağınızda tutarsınız, tekrar tekrar görmek hem motivasyonunuzu arttırır, hem de seçim yapacağınız durumlarda önceliğinizin ne olduğunu aklınızda tutumanıza yardımcı olur.


Özetle vizyon panonuz bir “Telli Baba Türbesi” değil, sizin kendinizi yönlendirmeniz için ellerinizle hazırladığınız bir hatırlatıcıdır, hayalleriniz için tercihler yapmak adına size destek olur :)


Siz de kendinize bir vizyon panosu hazırlamak isterseniz iç sesinizi dinleyerek hayallerinizi sembolize eden görselleri birleştirebilir ya da biraz daha bütünlüklü bir çalışma ve gelecek adımlarını belirlemek için Dilek Ağacının Altında Vizyon Panosu Çalışma kitapçığı PDF dosyasını dükkanımızda bulabilirsiniz. Ne hayaliniz varsa göresiniz! #hayalkur #vizyonpanosu #hayal #vizyon #dream #vision #çalışmakitapçığı #adımat #görselleştirme #kolaj

7 görüntüleme0 yorum
bottom of page